Verliefd in Boskoop – Kimberley & Pim

Het was de eerste echte warme lentedag van het jaar. De bloesembomen in Boskoop stonden vol in bloei. De zon was prachtige aanwezig en de temperatuur was perfect om je jas thuis te laten. De perfecte dag voor een fotosessie. Ik ken Kimberley van de basisschool, waar we in dezelfde klas zaten. Later gingen we naar dezelfde middelbare school maar anderen klassen. Daarna begin je jouw eigen keuzes te maken. Wat wil ik later worden, welke opleiding ga ik doen, ga ik werken leren of misschien wel gewoon werken. Allemaal keuzes die je voor je zelf maakt. Zo ga je jouw eigen weg. Leert nieuwe mensen kennen en maakt nieuwe vrienden. Gaat op jezelf wonen en start je leven misschien wel met iemand samen. Het was echt super om Kimberley en Pim samen te fotograferen. Om hun liefde te mogen vastleggen. Een gedeelte van hun verhaal hier te mogen vertellen. Dankjewel Kimberley en Pim voor de prachtige dag. Ik word elke keer weer heel blij van jullie liefde.

Willen jullie ook jullie verhaal verteld door mij? Prachtige momentjes gevangen in tijd. Neem dan snel contact met mij op via het contactformulier.

Geen berichtjes
Plaats een berichtje...

Jou email nooit gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Vier de liefde!

Oprechten, onvoorwaardelijke en pure liefde. Jullie bruiloft gevierd met al jullie geliefde. Een prachtige dag met jullie kindjes in een weiland. Een kleintje op komst. Het fotograferen van deze verhalen. Is wat mij het aller gelukkigste maakt.

Menu