ik, jij, wij

Lieve Cors,

Vandaag op valentijnsdag vieren wij onze liefde. Zonder cadeautjes maar met een glaasje wijn thuis op de bank. Al meer dan tien jaar samen. Onze levens zo samengesmolten. Ik kan mij bijna geen herinnering meer herinner zonder jou. Ik weet precies wat jij denkt en jij precies wat ik denk. Jij maakt mij compleet. We hebben het moeilijk gehad de afgelopen jaren. Maar samen kunnen we alles aan. Samen huilen en samen lachen. Zonder jou zou ik nooit begonnen zijn aan een nieuwe studie. Ik kan mij geen beter licht assistent voorstellen dan jij. Samen met Ollie stukken wandelen. Dat maakt mij gelukkig. Niet ik, niet jij, maar wij.

Liefs Elvera

Geen berichtjes
Plaats een berichtje...

Jou email nooit gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Vier de liefde!

Oprechten, onvoorwaardelijke en pure liefde. Jullie bruiloft gevierd met al jullie geliefde. Een prachtige dag met jullie kindjes in een weiland. Een kleintje op komst. Het fotograferen van deze verhalen. Is wat mij het aller gelukkigste maakt.

Menu